2017.12.21. – Ziemas saulgriežu uguns rituāls

 

Saulgrieži ir laiks enerģijas atjaunošanai. Laiks uzlabot, izmainīt, pabeigt veco, un iesēt sēklu jaunajam, ieliekot jaunas programmas, auglīgam rezultātam. Tās ir dienas, kad reāli var izmainīt savu likteni. Pārdzimt, tieši tāpat, kā to dara saule. Šajās dienās pats Visums nāk palīgā, lai cilvēks savā dzīvē spētu radīt ko jaunu. Mēs katrs esam būtiska daļiņa no neredzamā Dzīves raksta un mums katram ir izvēle palaist garām šo unikālo iespēju vai apzināti izmantot Visuma enerģijas, lai izmainītu savu dzīvi.

Aicinām uz ziemas saulgriežiem Lauvas kalnā!

Lai Vienotā Spēkā – uguns rituālā, transformētu un sadedzinātu visu veco un nevajadzīgo, pārdzimstot jaunajās enerģijās, kas virzīs katru pa savu izaugsmes un Gaismas ceļu!

 

Lec jauna saule Tavas dzīves debesīs.

Skats saredz sevī agrāk slēpto spēku,

Stalts iekšējs viedums atrod pamatu zem kājām.

Gaist neziņa kā nesaprastās iespējas, kā šaubas.

Ver sapratne Tev ceļu to, kurš Tavs,

Sniedz ieceres vien tās, ar kurām savienoti jūties –

Tev rodas pilnība, caur kuru izpausties un augt.

(A.Savstare)

 

Pasākumu norises plāns:

Sabraukšana un Ziemassvētku tirdziņš pl.15:00. Izveidosim pašu roku darinājumu tirdziņu. Tas nozīmē, ka visi, kas vēlas piedāvāt savus darinātos izstrādājumus vai tie būtu adījumi, šūdinājumi, akmeņu izstrādājumi un daudz, kas cits laicīgi piesakās pa tālruni: 20211211 (Inga Ružicka)

Pasākuma atklāšana pl.16:30 Lauvas kalna pagalmā. Sadziedāsim un sadejosim Vienotā Spēka dziesmā. Veiksim Spēka zīmes-Auseklis rituālu, kuru laikā transformēsim un attīrīsim visas vecās enerģijas un caur Saules Spēka zīmi-Ausekli uzlādēsim savus amuletus. (Lai amuleta piekariņam būtu spēks, tas obligāti jāuzlādē, jo citā gadījumā, tas nav aktivizēts un neveic savu funkciju. Katru gadu amuletus ir jāattīra un jāaktivizē). Ausekļa rituāla laikā katram būs jāpaņem vaska svece, ar kuras palīdzību mēs ar Vienotu Spēku attīrīsim vecās enerģijas.

Kopā veiksim Dabas meditāciju, kuras laikā lūgsim visas stihijas, elementāļus un Dabas garus nākt mums palīgā, atbalstīt, svētīt, dziedināt un aizsargāt.

Notiks ķekatnieku maskas konkurss, kura laikā tiks izvēlētas 3 labākās maskas un piešķirta balva.

Vilksim bluķi, kas skaitās auglības veicināšanas simbols. Bluķis ir vīrišķais, falliskais simbols, bet zeme ir sievišķais, mātes simbols. Velkot bluķi, zeme tiek apaugļota un ar bluķi tiek savāktas arī visas neveiksmes un neizdošanās, iezīmējot enerģētisko aizsardzības robežu. Bluķis tiks izvilkts caur katru dalībnieku un nodedzināts uguns rituāla laikā, īpaši izveidotā „akā”. Katram dalībniekam būs jāiziet cauri „Jumja vārtiem” –Spēka zīmes, kur aiz tās cilvēks atstās visas vecās programmas un izejot cauri uzlādēs jaunas, spēka pilnas, pozitīvas programmas.

Un atkal ar kopēju Vienotu Spēku mēs visi veiksim uguns rituālu, bet šoreiz, ar Spēka vārdiem un saujiņu zāļu tējas ( vēlams pašu vāktas, tiem kam nebūs padalīsimies) tiks pagatavota „Spēku dzira”, kura rituāla laikā tiks uzlādēta un svētīta. Tad notiks uguns svētības un katrs tiks iesvētīts, nobaudot šo Vienotā Spēka dzērienu.

Uguns rituāla laikā tiks uzlādēti arī „Spēka zariņi”, kurus varēs paņemt līdzi beidzoties rituālam, lai katrs savā mājā, sētā vai dzīvoklī izvilktu aizsardzības robežas pret tumsas spēku, bet pats zariņš kalpos, kā sliktu enerģiju savācējs.

Līdzņemšana:

  • Vaska svecīte- Spēka zīmes-Auseklis rituālam;
  • Groziņš- kopējam vakariņu galdam;
  • Ķekatnieku maska-konkurss ar balvas iegūšanu (ar maskām samazināta ieejas maksa).

 

Dalības maksa:

Bērniem līdz 18 gadiem- bezmaksas

Ziedojums 20,00Eur

Ar ķekatnieku masku ziedojums 15,00Eur

 

Pasākumu vadīTĀJA un organizētāja:

Inga Gromova- alternatīvās veselības un sejas jogas pasniedzēja;

Pasākuma Rīkotāji:

Ivo Puriņš- Tolteku astroloģijas meistars, Maiju kalendāra pārzinējs;

Gunta Dauģe– Maiju kalendāra zinātāja, Pītija-gaišreģe;

Inga Ružicka- Dvēseles pētniece un terapeite;

Antra Dzintarniece- Skaņu terapeite. Tibetas bļodu meistare.

 

UZMANĪBU!

Obligāta iepriekš pieteikšanās pa tālruni-276 020 19

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.